Tip voor tegels Gemert in Zuid Nederland

JanvanErp

Ben je op zoek naar tegels Gemert omdat je graag nieuwe tegels wilt in jouw woning? Dan ben je bij Jan Van Erp aan het juiste adres. Dit is namelijk de grootste tegelspecialist in Zuid Nederland en kan jou daarom uitstekend advies beiden op het gebied van tegels en sanitair zodat je zeker bent van de juiste keuzes. 

Meer dan 55 jaar ervaring en levering uit eigen fabriek 

tegels gemert

Jan Van Erp heeft al meer dan 55 jaar ervaring in tegels en sanitair. hierdoor kunnen zij uitstekend advies geven. Zij zijn tevens ook altijd bezig met de nieuwste trends op het gebied van interieur en beiden een erg ruim assortiment aan waardoor je een zeer ruime keuze zult hebben tussen verschillende soorten tegels van diverse merken. De tegels worden uit eigen fabriek geleverd waardoor het bedrijf de prijzen ook zeer aantrekkelijk kan houden. 

En vrijblijvend adviesgesprek met een van de vakmannen

Het is mogelijk om bij Jan Van Erp gebruik te maken van en vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens dit gesprek kun je vragen stellen en zal je advies ontvangen van een echte vakman die al veel ervaring heeft. Kortom voor tegels Gemert ben je bij Jan Van Erp aan het juiste adres!