Super tevreden met mijn deurhor van Unilux

Logo-Unilux

Ik woon sinds een aantal weken samen met mijn vriend. We hadden binnen alleen erg veel last van vliegen en muggen. Daarom ging ik ook samen met mijn vriend op het internet op zoek naar een bedrijf dat een deurhor aanbiedt zodat de vliegen en muggen niet meer naar binnen konden komen. 

Een zeer duurzame oplossing

Toen we samen op het internet op zoek gingen naar een deurhor kregen we zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende bedrijven dat dit aanbieden. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Unilux ons het meeste aan. De website is namelijk zeer goed en vooral erg overzichtelijk. Op de website is ook zeer veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. De horren die het bedrijf aanbiedt worden in Nederlandse fabrieken gemaakt en je zult 5 jaar garantie ontvangen op een aankoop. Dit sprak ons beide erg aan waardoor we besloten om een factuur via de website op te vragen.  

horren

Een zeer aantrekkelijke prijs voor de horren 

We kregen al erg snel een factuur opgestuurd. De prijs voor de horren sprak ons erg aan waardoor we besloten om over te gaan tot een aankoop. De horren die wij hadden gekocht werden binnen een week geleverd en gemonteerd. We hebben nu geen last meer van vliegen en muggen en daarom zijn we ook super tevreden over Unilux.