Douche

Voor een echt luxe wellness badkamer koop je de Sunshower. Hiermee kun je namelijk bruin worden onder de douche. Onder de zonnebank is heerlijk maar het kost ook weer extra tijd. En wat dacht je van de ruimte die zo’n groot lomp ding inneemt. Niet iedereen heeft een extra kamer over en op zolder tussen de rommel heeft ook niet echt een ontspannend effect.

Sunshower

Sunshower: zonnen onder de douche

Met een Sunshower combineer je de zonnebank met douchen. Hierdoor bespaar je dus veel tijd en bovendien ook ruimte. De Sunshower is namelijk een plaat in je douchecabine en neemt dus nauwelijks ruimte in beslag. Je kunt deze ook in een bestaande badkamer installeren dus je hoeft niet te wachten tot je een nieuwe badkamer gaat plaatsen.

Combi

Vele voordelen voor de gezondheid

De Sunshower is niet alleen ontspannend. Het is ook goed voor de gezondheid. De warmte dringt diep door in de huid waardoor spieren beter ontspannen. Dit is prettig voor sporters maar ook voor mensen met bijvoorbeeld reumatische klachten. Daarnaast is het ook goed voor de bloedsomloop, dat is goed voor je huid en voor je hart. Tenslotte wordt vitamine D aangemaakt waardoor je ook je weerstand verbetert. Kortom, ook voor je gezondheid is deze zonnedouche een echte aanrader.

Verschillende varianten en prijsklassen

De Sunshower is veilig te gebruiken onder de douche. Er wordt gebruik gemaakt van gepatenteerde materialen. De shower wordt wel warm maar je zult je er niet aan verbranden dankzij de koelende werking. Er zijn verschillende varianten verkrijgbaar. De Pure is de goedkoopste versie van € 850,00. De Deluxe is de meeste luxe en uitgebreide variant en deze kost € 3200,00. Daartussen in zitten de Combi, Duo, Pure XL en Solo. In de webshop van Bodyfit vind je alle specificaties van de verschillende types. Je kunt ze hier ook direct online bestellen.