Stickers laten drukken? Dit moet je weten

stickers laten drukken

Stickers zijn een leuke manier om betaalbaar promotie te maken voor je bedrijf. Wist je namelijk dat stickers soms al per honderd te bestellen zijn voor maar een paar euro? Het hangt allemaal af van wat je ermee wil doen natuurlijk maar stickers laten bedrukken kan al vanaf zeer redelijke prijzen. Let wel op de volgende zaken als je stickers wil laten bedrukken voor je bedrijf. 

stickers laten drukken

Het juiste materiaal

Stickers worden gemaakt van allerlei verschillende materialen. Er zijn stickers die bijvoorbeeld heel mooi staan op een gladde, vlakke ondergrond. Die zijn dus uitermate geschikt voor pakketjes. Maar er zijn maar een bepaald aantal stickers geschikt voor plakken op textiel. Dan heb je dus speciale stickers nodig. Ook wanneer je buiten stickers wil plakken dan moeten ze tegen een stootje kunnen. Textielstickers en vinylstickers zijn waarschijnlijk de meest veelzijdige, maar je kunt je altijd laten adviseren bij de winkel waar je ze koopt. 

stickers laten drukken

De juiste rollen met stickers

Kijk, als je een sticker op een shirt wil drukken dan heb je er maar eentje nodig en als het goed is gaat die sticker bedrukking ook wel even mee. Echt veel stickers heb je dan niet nodig. Wil je postpakketten voorzien van een sticker? Dat is een heel ander verhaal. Je hebt dan een flinke rol nodig. Zoek naar een bedrijf maar je stickers in bulk kunt kopen, dus met tientallen of zelfs honderden per rol. Zo kun je even vooruit. De stickers zijn namelijk vaak goedkoper als je ze er veel in één keer koopt.