Prachtige natuurlijke buitengevel

gevelbekleding

Het plaatsen van gevelbekleding hoeft niet altijd te betekenen dat je gebruik maakt van materialen die niet natuurlijk zijn. Plastica.nl heeft in zijn assortiment prachtige houten gevelpanelen die een duurzame en natuurlijke uitstraling hebben. Alle houtsoorten die worden gebruikt zijn op een duurzame en natuurlijke manier gewonnen, geen bomen die gekapt worden ten koste van van de natuur. Maar heb je liever kunststof, hout of steen dan is dit ook mogelijk om te kiezen als bekleding voor je gevel. Wat je ook kiest, met de producten kies je voor kwaliteit en schoonheid.

gevelbekleding
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aparte uitstraling

Een architect ontwerpt een woning of gebouw voor een bedrijf en wil niet net als de omgeving het gebouw er helemaal in op laten gaan. Met gevelbekleding kun je een gebouw laten spreken, er anders laten uitzien als de rest van de bebouwing. Nog belangrijker is het dat het mooi blijft, kunststof wat je hebt laten bevestigen mag niet na een aantal jaren verschieten zodat de het uiterlijk van het pand wordt aangetast. De houten panelen hebben een unieke uitstraling, zijn ook te verkrijgen in meerdere kleuren.

gevelbekleding
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bestand in zomer en winter

Niet alleen de winter is een aanslag op de gevelbekleding, ook zon is naast veel vocht niet goed voor een gevel. Bij de meeste gevelplaten zie je na een aantal jaar de gevolgen hiervan duidelijk terug, bij de bekleding van Plastica.nl zie je er niets van terug. De gevelpanelen welke van een kleur zijn voorzien blijven jaar na jaar dezelfde mooie kleur houden, dit komt omdat de panelen zijn beschermd tegen de uv stralen van de zon. Ook als je niet weet hoe je precies de bekleding moet bevestigen staan de specialisten van dit bedrijf voor je klaar, zij kunnen je precies vertellen betreft ventileren van de gevel.