Nood aan nieuwe ramen

Bij het verbouwen van mijn huis had ik ook nood aan nieuwe ramen. Ik koos onder andere voor dakramen. Deze pasten uitstekend bij mijn stijl, dus ging ik op het internet op zoek met de zoekterm ‘ dakraam ‘. Op deze manier kwam ik dan ook zeer eenvoudig op deze website terecht.

Mijn ervaring met dit bedrijf

Mijn eerste indruk is gebaseerd op de website van dit bedrijf. Deze ziet er zeer duidelijk en verzorgd uit. Zo zag ik bijvoorbeeld dat de website een zeer ruim aanbod had aan dakramen. Deze waren zeer betaalbaar, wat het allemaal aantrekkelijk maakte natuurlijk. Ik zag ook dat ik heel wat tevreden voorgangers had. Zo scoorde het bedrijf een gemiddelde score van 9/10 op basis van meer dan 600 reviews. Dit zorgt ervoor dat ik het bedrijf al meer ging vertrouwen. Toen ik toch nog enkele vragen had, zag ik dat ik heel veel keuze had om deze vragen te stellen: zo kon ik de medewerkers opbellen met mijn vragen, kon ik een mail sturen, kon ik het contactformulier invullen op de website, of kon ik gewoon een afspraak maken in de showroom en deze daar stellen uiteraard en meteen de dakramen bekijken. Ik koos voor de laatste optie.

Hierbij kon ik ook kennismaken met de gedreven, vriendelijke en deskundige medewerkers. Ik heb het nog even allemaal laten bezinken en enkele dagen later heb ik dan toch beslist om dakramen aan te schaffen via dit bedrijf. Ik kon rekenen op een veilige betaling online en binnen de week werd mijn dakraam geleverd. Een echte topper dus als je het mij vraagt!