Kelderlekkage op een professionele wijze repareren

kelderlekkage

Een van de vervelendste dingen is schade aan je woning. Zeker wanneer deze schade is ontstaan door de natuur. Een van deze schades is een lekkage. Door een lekkage kunnen waardevolle eigendommen beschadigen. Dit is vooral het geval bij een kelderlekkage. Een kelderlekkage komt in Nederland vaak voor en is lastig te verhelpen. Het vervelendste aan een lekkage in de kelder is dat hier in veel gevallen waardevolle spullen staan opgeslagen. Naast waardevolle spullen, slaan mensen ook veel etensware in hun kelders op.  

kelderlekkage

Gevolgen van een kelderlekkage

Een kelderlekkage kan vergaande gevolgen hebben. Een van deze gevolgen is schade aan de fundering van je woning. Door het vrijkomende water van de lekkage kan de fundering gaan rotten. Dit is natuurlijk iets dat geen enkele betrokkene wilt. Daarnaast kan het ook zo zijn dat de vochtigheidsgraad toeneemt. Hierdoor zullen er nare geurtjes ontstaan. Ook wordt de kans op verschillende schimmelgroei aanzienlijk hoger. Kortom, zorg ervoor dat je een kelderlekkage tijdig laat repareren door een professional. 

Reparatie laten vergoeden door de verzekering

Wanneer je je kelderlekkage laat verhelpen door Moorman Totaal Techniek, is de kans groot dat de werkzaamheden vergoedt worden door de verzekeraar. Tenminste, als je een opstalverzekering hebt. Dit komt doordat Moorman Totaal Techniek een moderne methode gebruikt. Door deze moderne wijze van repareren, hoeven muren, plafonds en vloeren niet afgebroken te worden.

kelderlekkage

Lekdetectie door heel Nederland

Doordat Moorman Totaal Techniek connecties heeft in heel Nederland, kunnen zij je helpen met iedere vorm van lekkage. Daarnaast kunnen zij snel aanwezig zijn op iedere locatie. Je hebt dus geen lange wachttijd. Dit doen zij omdat ze weten dat een kelderlekkage zo vervelend is dat je er het liefst zo snel mogelijk vanaf bent. Zo voorkom je onnodige schade aan de spullen in je kelder.