Hoe richt jij jouw man-cave in?

Of we nu een gezelschapsdier zijn, iemand die graag op zichzelf is of juist iemand de afwisseling op zoekt. Het maakt niet uit, we hebben altijd wel een moment dat we graag mensen om ons heen hebben en soms een moment dat we onszelf even helemaal terug trekken om een moment voor onszelf te pakken. En dat is niet erg, dat is juist goed. 

 

Maar wanneer we ons even terug willen trekken dan hebben we uiteraard ook ons eigen plekje nodig. Maar we hebben ook een eigen plekje nodig wanneer we samen komen met vrienden om met zijn allen bij te kletsen, een spelletje te spelen of om iets te gaan vieren. Op die momenten heb je altijd een plek nodig waar dat kan. En mannen zijn allemaal wel bekend met de term man-cave. Wie heeft er niet van gehoord. En welke man heeft er niet over gedroomd? Precies, elke man heeft hier al wel eens over nagedacht. En dat is goed ook. Heb je er misschien nog niet helemaal over na gedacht? Dat is niet erg, dan helpen wij graag een handje om wat inspiratie op te doen.

 

De inrichting van de man Cave

Ondanks dat we misschien al een idee hebben hoe we het helemaal gaan inrichten. Gaan we jullie nog even een beetje inspiratie geven om deze ruimte nog leuker te maken. Want heb je ook al gedacht aan een lichtstrip van Led-stripspecialist.nl? Zo kan je net wat meer sfeer in de ruimte krijgen en wie weet kan je dan ook een strip pakken die je kan aanpassen in verschillende kleuren. Zo heb je altijd een kleur die bij de stemming past en kan je nog intenser ingaan op bepaalde games. 

 

Wat uiteraard ook belangrijk is om in deze ruimte te plaatsen is een fijne bank waar je uren op kan zitten. En eventueel ook een tafel met fijne stoelen wanneer je een kaartspel gaat spelen. Dan is dit ook wel makkelijk. En om het helemaal af te maken natuurlijk een kast gevuld met lekkere snacks die je kan verorberen. Ook kan je denken aan een mini koelkast zodat je altijd gekoelde dranken bij de hand hebt en je niet telkens de ruimte uit hoeft te gaan om naar de keuken te gaan om drinken te halen. Je wilt natuurlijk zoveel mogelijk in de ruimte blijven en zo heb je ook alles makkelijk bij de hand. Een belangrijk ding dan wel is dat je alles goed bijhoudt of je het moet aanvullen en verder alleen maar genieten.