kleine slaapbank

De studententijd is verantwoordelijk voor de meest magische jaren van je leven. Je gaat op een avontuur gevuld met gezelligheid, veel leren en late nachten op kleine slaapbanken. Ook ben je misschien ver van huis, en ga je op kamers wonen. Misschien woon je zelfs al op kamers. Heb je weleens je inrichting onder de loep genomen? Als je nog niet op een studentenkamer woont, heb je er wel eens over nagedacht? Het is natuurlijk fijn als je in je studentenkamer toch een beetje jezelf thuis kunt voelen!

kleine slaapbank

Niks mis met wat kleur

Laten we beginnen met de basis. De kans is groot dat je kamer er basic en saai uitziet. Gelukkig kun je dat in een mum van tijd veranderen door er wat kleur aan te geven! Laat je persoonlijkheid zien door de kleuren die je kiest, kies een thema of gooi wat willekeurige patronen door elkaar! Hoe dan ook, wees lekker creatief en doe eens gek! Je kunt ook handige meubels zoals je bureau of een kleine slaapbank in een leuk kleurtje kopen.

Verlicht je leven

Onderschat nooit het belang van verlichting. De juiste verlichting kan een warme, gezellige en uitnodigende sfeer creëren en kan gemakkelijk op verschillende manieren worden gerealiseerd. Flonkerende verlichting is een ideale uitkomst – ze zijn goedkoop en eenvoudig te verkrijgen. Plaats ze rond je bed of je spiegel, of ga verder en bedek een hele muur met hun zachte, rustgevende gloed.

Heb je een kleine, donkere kamer? Strategisch geplaatste spiegels kunnen een ingenieuze manier zijn om meer licht te creëren en de uitstraling van een grotere omgeving te geven.

Nog een laatste tip met betrekking tot de verlichting, is om een een delicaat lampje aan te schaffen om in de hoek bij je bed te plaatsen. Een simpel, maar handig leeslampje bijvoorbeeld! Buiten het feit dat dit rustgevend werkt, is het ook nog eens handig omdat je niet je bed uit hoeft om de hoofdverlichting uit te schakelen!

Digitaliseer!

We leven in een digitaal tijdperk. Iedereen heeft een smartphone, laptop en rare en prachtige gadgets voor allerlei doeleinden. Om te voorkomen dat je jezelf kapot ergert aan allerlei bekabeling, kun je jouw eigen centrale oplaadpunt creëren om al je elektrische spullen op te laden én te ordenen. Verander je bureau in een creatieve digitale hub, vol inspiratie, organisatie en motivatie, en vergeet niet om het schoon en vrij van rommel te houden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *