De overkapping met verstelbare lamellen is een constructie met een hoge toegevoegde waarde en is in enkele jaren tijd uitgegroeid tot de geschiktste oplossing om jezelf te beschermen tegen weersomstandigheden. Door een overkapping met lamellen te plaatsen geniet je in elk seizoen volop van de buitenruimte. Of het nu in de tuin of bij het zwembad wordt geplaatst, deze terrasoverkapping kan ongeëvenaarde voordelen bieden.

Een overkapping kan overal buiten het huis worden geïnstalleerd

Deze pergola is zowel een decoratief element als een constructie op zich, waarmee je het niveau van het zonlicht kunt regelen, de hoeveelheid licht kunt regelen en de wind kunt tegenhouden.

In tegenstelling tot houten, smeedijzeren of zelfs PVC-modellen, is de aluminium overkapping met verstelbare latten opmerkelijk esthetisch. De afwerkingen zijn ongelooflijk fijn en de uitzonderlijke afwerking geeft het een zeer high-end uitstraling. Ontegensprekelijk kun je met een overkapping met lamellen je buitenruimte op intelligente manier ontwerpen en verfraaien.

Deze structuur kan tot in het oneindige worden gepersonaliseerd. De overkapping met lamellen kan worden besteld in een grote verscheidenheid van uitvoeringen, kleuren en tinten, opties en accessoires. Op die manier zul je geen enkele moeite hebben om een terrasoverkapping te vinden die aan al je wensen voldoet. Pergola’s met verstelbare lamellen worden ook op maat gemaakt: er zijn standaardmaten beschikbaar, maar het is ook mogelijk om oplossingen op maat te creëren.

Verstelbare lamellen voor bescherming tegen weersinvloeden

Een andere reden waarom dit type overkapping met lamellen zo aantrekkelijk is, is dat het aan de weersomstandigheden kan worden aangepast. Terwijl je pergola jeu in de zomer beschermt tegen de warmte, beschermt hij je in de winter tegen de ijskoude wind.

De lamellen van de overkapping kunnen het pad volgen van de zon. Zo ben je altijd beschermd tegen de zonnestralen en geniet jeu van de juiste temperatuur. Het dak is speciaal ontworpen om je koel te houden en de ventilatie te verbeteren.

Onder deze beschutting kun je je doeltreffend tegen de regen beschermen. Sensoren sluiten de lamellen automatisch wanneer de geringste waterdruppel wordt gedetecteerd. De motorisering van de verstelbare lamellen is een onbetwistbaar voordeel voor een betere bescherming tegen regen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *