Bestdeco

U kent dat wel. U heeft die geweldige foto secuur uitgekozen en u ziet hem al helemaal boven de bank hangen. Rest alleen nog de vraag waar u uw foto op laat bedrukken? U kunt hem natuurlijk ouderwets in een grote lijst plaatsen, maar tegenwoordig heeft een Foto op canvas vaak de voorkeur. Waarom? Dat vertellen wij in deze blog.

De voordelen van canvas

Natuurlijk heeft u alle opties al bekeken. U weet dat uw foto zowel op aluminium, als forex en achter plexiglas kan worden gedrukt. Toch blijkt canvas vaak de meest voor de hand liggende keuze. Deze soort wanddecoratie is namelijk licht en het is een minder opvallende vorm van wanddecoratie. Uw muur lijkt niet direct vol wanneer u er een canvas doek aan hangt. Canvas blijft verder ontzettend lang goed en de kleuren komen altijd goed uit de verf. Een doek is in veel verschillende maten en vormen verkrijgbaar, vrijwel iedere foto is dus geschikt voor een canvas decoratie. U heeft er wat betreft onderhoud haast geen omkijken naar, daarnaast is de prijs van een canvas afdruk natuurlijk erg gunstig. Zo kunt u misschien net een maatje groter bestellen.

Bestdeco

Gemakkelijk opgehangen

Een bijkomend voordeel van een wanddecoratie van canvas is dat ophangen gemakkelijk is. Zo krijg u bij Bestdeco bijvoorbeeld zelfs een gratis ophangset. Op die manier bestelt u in één keer alles wat u nodig heeft om uw wanddecoratie op te hangen. Hier worden de canvasdoeken gemaakt met de meest moderne machines, zodat u zeker bent van hoogwaardige kwaliteit. En vaak heeft u uw doek al binnen 48 uur in huis. Ideaal, als u het aan ons vraagt.