Altijd en overal je zonnescherm kunnen bedienen

Zonnescherm elektrisch

Met een zonnescherm elektrisch heb je verschillende mogelijkheden om deze te kunnen bedienen. Een vaste motor die je alleen kunt bedienen wanneer je thuis bent, maar wil je altijd en overal je scherm naar beneden of boven doen dan biedt bediening vanaf je smartphone de ideale oplossing. Het gebeurd geregeld dat je weg gaat en de zon er nog niet is, eenmaal onderweg komt die toch op en heb je het zonnescherm dus niet naar beneden gedaan. Met smartphone bediening doe je eenvoudig van afstand je scherm naar beneden. Dit geldt ook als het noodweer wordt en je scherm is nog omlaag, dan doe je deze net zo makkelijk weer omhoog.

Zonnescherm elektrisch

Een scherm dat zelf reageert bij andere weersomstandigheden

Het weer kan in Nederland zeer snel omslaan, het ene moment heb je een zonnescherm nodig, het andere moment een paraplu om de regen tegen te houden. Een zonnescherm elektrisch kun je laten voorzien van klimaatsensoren, dit betekent concreet dat bij regen het scherm automatisch omhoog gaat en bij zon naar beneden. Je hoeft niet meer om te kijken naar je scherm en deze iedere keer naar boven of naar beneden te doen. Zonweringen zijn er in verschillende soorten en vele maten.

Zonnescherm elektrisch

Meer dan alleen zonneschermen

Het zonnescherm elektrisch is niet de enige manier om de zon buiten te houden bij je huis of kantoor. Door screens te laten plaatsen houd je de zon echt buiten, voor iedere woning of kantoor is er wel een passende oplossing geheel op maat mogelijk. Met rolluiken van Sunmaster heb je eigenlijk nog meer mogelijkheden, met een rolluik houd je niet alleen de zon tegen. Ook voor de veiligheid van je woning of bedrijfspand zijn deze luiken uitermate geschikt. Tegenwoordig zijn er zeer elegante modellen rolluiken in de markt die geschikt zijn voor welk gebouw dan ook.