Al vroeg de beste kwaliteit

airpress

Airpress is een van de oudste merken van luchtgereedschap, in 1956 kwam de eerste compressor al op de markt van het merk. Dit werd een enorm succes op de markt, als snel kwam er een hele nieuwe serie op de markt van het merk.Het succes bleef niet onopgemerkt in andere landen van Europa, binnen korte tijd werd heel Europa veroverd met de luchtcompressoren. Tot vandaag de dag is het merk een belangrijke schakel op de markt, zo niet een van de beste. 

airpress

Mogelijkheden met een compressor

Door een airpress compressor te gebruiken heb je veel mogelijkheden die je kunt doen. Pneumatisch gereedschap wordt er onder andere mee aangedreven, maar ook met een blaasmond de werkplaats schoonblazen is natuurlijk mogelijk. Heb je een opblaasboot dan kan je een compressor ook gebruiken om deze snel op te pompen, het is eenvoudiger en veel sneller als met de hand pompen. Bij toolnation hebben ze ook verschillende gereedschappen die je kunt gebruiken in combinatie met een compressor.

airpress

Groot assortiment bij Toolnation

Bekijk je het assortiment van airpress in de webshop dan zal je opvallen dat er een groot assortiment aanwezig is. Welke prijsklasse je ook een compressor zoekt, filter eenvoudig op de prijs en je krijgt netjes geselecteerd alle soorten op een rij. Lang hoef je niet op je product te wachten, de webshop heeft namelijk bijna alle compressoren op voorraad zodat je snel ermee aan het werk kunt. Voordat je een aankoop doet bekijk de verschillende mogelijkheden en eigenschappen van de verschillende compressoren.